UFC FIGHT NIGHT 115 – VOLKOV SLAVIO U OKRŠAJU VELIKANA

Jučer, u večernjim satima, održana je UFC Fight Night 115 priredba u Roterdamu u Nizozemskoj. U naslovnoj borbi većeri rukavice su ukrstili dva člana UFC-ove teške kategorije: dugogodišnji UFC-ovac Nizozemac Stefan Struve i Rus Alexander Volkov, bivši Bellatorov prvak u teškoj kategoriji. U ovom jedinstvenom sudaru  dva dvometraša, vidjeli smo borbu koja se uglavnom odvijala na nogama, a boljim i čvršćim se pokazao Rus koji je slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Vrijedi spomenuti da su na ovoj priredbi nastupe ubilježila i tri srpska borca. Najstariji od njih, Bojan Mihajlović, niti iz trećeg i vjerojatno zadnjeg pokušaja, nije uspio doći do pobjede u oktogonu . Bolji od njega bio je Abdul-Kerim Edilov koji je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi. Bojan Veličković poražen je  jednoglasnom odlukom sudaca od engleskog borca Darrena Tilla, a jedini koji je slavio je UFC novajlija Aleksandar Rakić koji je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Brazilca Francimara Barrosa.

Rezultati:

Alexander Volkov pob. Stefan Struve – TKO (R3, 3:30)
Siyar Bahadurzada pob. Rob Wilkinson – TKO (R2, 3:10)
Marion Reneau pob. Talita Bernardo – TKO (R3 4:54)
Leon Edwards pob. Bryan Barberena – jednoglasna sudačka odluka

Darren Till pob. Bojan Veličković – jednoglasna sudačka odluka
Mairbek Taisumov pob. Felipe Silva – KO (R1 1:24)
Michel Prazeres pob. Mads Burnell – SUB (R3 1:26)
Rustam Khabilov pob. Desmond Green – jednoglasna sudačka odluka
Aleksandar Rakić pob. Francimar Barroso – jednoglasna sudačka odluka
Zabit Magomedsharipov pob. Mike Santiago – SUB (R2 4:22)
Abdul-Kerim Edilov pob. Bojan Mihajlović – TKO (R2 2:32)
Thibault Gouti pob. Andrew Holbrook – TKO (R1 4:28

 

Bonus od 50 000 dolara za najbolju borbu večeri uzeli su sudionici naslovne borbe Alexander Volkov i Stefan Struve, dok je bonus za najbolji nastup večeri pripao Zabitu Magomedsharipovu  i Mairbeku Taisumovu.

Odgovori